top of page

Hoe het allemaal is begonnen.

De hond achter D.I.Z. Dogs Intelligence Zone. 

Dizzy, ook wel Diz genoemd, is een poedelkruising, reu en woont al bijna 14 jaar samen met Shirley.  Hij is geboren op 22 maart 2010.  Lief en wijs is deze knuffelkont en ook erg leergierig. Dagelijks leert Shirley van Diz. Natuurlijk leert Diz ook van Shirley. 

De vrouw achter D.I.Z. Dogs Intelligence Zone. 

Shirley, een vrouw  met een gevarieerde loopbaan, is doortastend. Sociaal en goed observerend, communiceert helder en duidelijk. Haar enorme passie voor en uitgebreide kennis van honden zet ze in als instructeur bij Kynologenclub de Hofstad in Den Haag. De opleiding Kynologisch instructeur bij Tinley Academie heeft ze succesvol afgerond. Momenteel bezig met de opleiding instructeur Praktijkspeuren bij de STC groep van Brenda Bouman. Honden vindt zij wijze wezens en de hondenbranche verslavend. Zij blijft steeds leren. 

Wie is DIZ?

Waarom D.I.Z. Dogs Intelligence Zone kiezen voor jou en jouw hond?

Als kind paste shirley op een Chow Chow. Beertje, een waak en jachthond. Het gaf veel plezier, wandelen met Beertje en over honden leren, kreeg ze mee door haar Indische opa. Ze maakte fotoboeken en begon erover te lezen. De liefde voor de hond was geboren met als droom een eigen hond hebben. Dat gebeurde met Dizzy. De band tussen Shirley en Dizzy is diep en dierbaar. Zij kunnen "lezen en schrijven" met elkaar. Zij willen dit graag overbrengen, goed contact en de bijzondere band tussen jou en je hond.  Plezier en vertrouwen, leren van elkaar is belangrijk. D.I.Z. Dogs Intelligence Zone richt zich dan ook op het welzijn van jou en jouw hond. Daarnaast trainen we het gedrag van jullie beiden. 

 

Wat kunnen wij bieden? 

De trainingen worden bij jou thuis gegeven of een locatie in jouw eigen omgeving,  ook met anderen, die voor jullie belangrijk zijn. De aandacht gaat exclusief en direct naar jullie toe. Direct toepasbaar. Jullie boeken hierdoor snel resultaten!

Wat vragen we van jullie? 

Natuurlijk vereist dit wel volledige commitment van jou en 100% inzet. Ook voor familie en vrienden geldt precies hetzelfde. Het betekent tijd in jouw agenda vrijmaken. Natuurlijk ook volhouden, maar wel met een dosis liefde.

Je leert over jezelf, lichaamstaal van zowel jezelf en jouw hond. Wie is nu precies jouw hond?  Begrip, geduld, tijd en liefde zorgt voor heel veel plezier. Dat is een investering waard! 

Klaar voor dit avontuur? Neem dan contact op met shirley van Maanen. 

bottom of page